Τοποθεσία


   Ποιότητα, προσιτή διαμονή, ιδανική τοποθεσία ακριβώς στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ, την παλιά πόλη της Θεσσαλονίκης, το πιο όμορφο μέρος της πόλης με μαγευτική θέα στη θάλασσα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική που περιβάλλεται από τα τείχη του κάστρου.

 

Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης!

Κάντε κλικ στους τίτλους να δείτε βίντεο με ακριβώς τις οδηγίες του


Από τον σταθμό του τραίνου:     (Κατέβασμα Οδηγίες)
 

1) Με τον σιδηροδρομικό σταθμό πίσω σας, στρίψτε κάτω αριστερά στην οδό Μοναστηρίου. Πάρτε την οδό Μοναστηρίου, η οποία είναι ακριβώς μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό, προς το κέντρο.

2) Στο πρώτο φανάρι στρίψτε αριστερά επάνω, στην οδό Μιχαήλ Καλού, και πηγαίνετε ευθεία αγνοώντας οποιουσδήποτε παράπλευρους δρόμους μέχρι να φτάσετε σε μια μεγάλη διασταύρωση.

3) Στη διασταύρωση διασχίστε τον κεντρικό δρόμο Λαγκαδά και περάστε απένται στον δρόμο (Αγίου Δημητρίου), που κάμπτεται ελαφρά προς τα δεξιά.

4) Συνεχίστε στην αριστερή πλευρά του Αγίου Δημητρίου καθώς απαλά ανεβαίνετε ανηφορικά. Στρίψτε αριστερά στο δεύτερο φανάρι μέχρι την οδό Ηφαιστίωνος.

5) Ανεβείτε την οδό Ηφαιστίωνος μέχρι να φτάσετε σε έναν κυκλικό κόμβο. Απέναντι θα δείτε 3 δρόμους. Επιλέξετε τον μεσαίο. Είναι ο μόνος δρόμος ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΣ στην άνω πόλη. Αυτός είναι ο δρόμος μας. Η οδός Σαχτούρη.

6) Για την ακρίβεια η οδός Σαχτούρη είναι ο πρώτος ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΣ δρόμος παράλληλα με τα τείχη της παλιάς πόλης, που περιβάλλουν την άνω πόλη (παλιά πόλη). Έτσι, προχωρήστε μέχρι τον απότομο λόφο για περίπου 3 λεπτά. Συνεχίστε μπροστά καθώς ο δρόμος πλαταίνει και στενεύει ξανά, αγνοώντας τις παράπλευρες οδούς. Το Studios Arabas βρίσκεται δεξιά στον αριθμό 28.


Από το Αεροδρόμιο:   (Κατέβασμα Οδηγίες)

   Πάρτε το λεωφορείο Νο 78, μέχρι την στάση Αριστοτέλους. Στη συνέχεια πάρτε ταξί μέχρι την οδό Σαχτούρη 28, στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ, ή περπατήστε μέσα από την κεντρική πλατεία Αριστοτέλους ανεβαίνοντας ανηφορικά. Όταν φτάσετε στην οδός Εγνατίας, θα δείτε ένα λευκό άγαλμα του Βενιζέλου. Διασχίστε τον δρόμο και πηγαίνετε στη στάση του λεωφορείου, που ονομάζεται επίσης Αριστοτέλους. Πάρτε το λεωφορείο No 28A/28β μέχρι τη στάση που ονομάζεται «ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ Δ25». Όταν αποβιβαστείτε πάτε προς τα δεξιά και αρχίστε το περπάτημα στην ανηφόρα όπου θα δείτε 3 δρόμους. Επιλέξτε τον ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ δρόμο, που είναι στη μέση, που ονομάζεται Σαχτούρη. Συνεχίστε μέχρι το No 28 όπου βρίσκεται ο ξενώνας μας. Θα είναι πολύ χρήσιμο να εκτυπώσετε έναν χάρτη.


Από την Στάση Λεωφορείων:

   Πάρτε το λεωφορείο Νο 31 μέχρι τη στάση του λεωφορείου Αντιγονιδών. Από την άλλη πλευρά του δρόμου θα δείτε μια άλλη στάση που επίσης ονομάζεται Αντιγονιδών. Έτσι, πηγαίνετε σε αυτήν την στάση λεωφορείου και πάρτε το λεωφορείο No28A/28β μέχρι τη στάση του λεωφορείου που ονομάζεται «ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ Δ25». Όταν αποβιβαστείτε πάτε προς τα δεξιά και αρχίστε το περπάτημα στην ανηφόρα όπου θα δείτε 3 δρόμους. Επιλέξτε τον μεσαίο, ο οποίος είναι ο μοναδικός ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΣ. Πρόκειται για τον δρόμο μας και ονομάζεται Σαχτούρη. Σε 3 λεπτά θα συναντήσετε τον ξενώνα μας στο δεξί σας χέρι, αριθμός 28.